dronnercat.com | Dronnercat
50714
page,page-id-50714,page-template,page-template-full_width,page-template-full_width-php,edgt-core-1.1.2,ajax_fade,page_not_loaded,,vigor child-child-ver-1.0.0,vigor-ver-1.8.1, vertical_menu_with_scroll,smooth_scroll,wpb-js-composer js-comp-ver-4.11.2.1,vc_responsive
 

Dronnercat

El nostre personal són pilots autoritzats per l’agencia espanyola de seguretat aeria (AESA).

més informació sobre nosaltres

dron

Aeronaus

Els nostres equips són aeronaus de disseny evolucionat, amb potents motors, dotades de càmera i amb control remot.

joan

Joan Camps

Pilot de dron acreditat amb llicència oficial i operador de càmera. Amant del territori i addicte de les altures, per a qui pilotar és una afició que es va convertint en professió.

dani2

Daniel Rubio

Amb en Joan van crear Dronnercat.  Les seves idees fan que vagin obrint-se camí en l’emergent món dels drons per a aplicacions civils. És també pilot de drones acreditat  amb llicència oficial.

257

Fotografies

1354

Vols

143

Vídeos

100

Col·laboracions

2

Pilots

PILOTS EXPERTS

Qualsevol pot pilotar un dron recreatiu o esportiu, però per aconseguir gestionar un dron per a una activitat professional es necessita un pilot de drons amb un títol qualificat. Els certificats els emet l’Agència Estatal de Seguretat Aèria (AESA) a través de les acadèmies que imparteixen els cursos de pilot.

Els pilots de Dronnercat estem habilitats per AESA.

tauleta

ELS NOSTRES SERVEIS

IMATGES AÈRIES

La càmera incorporada que porten els drons permet realitzar preses de vídeo i fotografies des d’angles mai abans imaginats per l’home: panoràmiques rasants, càmera aèria mòbil, fotos elevades, etc. Aquestes noves perspectives es poden aplicar a la fotografia artística i documental.

INSPECCIONS D'OBRES I ESTRUCTURES

Els drons permeten arribar a llocs de difícil accés de forma senzilla, gràcies a la seva petita grandària i extraordinària estabilitat. Un cop allà poden fer fotos o gravar vídeo. Actualment són molt utilitzats en tasques de revisió de pals telefònics, monuments en mal estat, revisió d’obres…

REPORTATGES

Comptem amb equip tècnic i humà per gravar el teu esdeveniment. Recorda el teu casament amb els plans impressionants des de l’aire. Carreres populars, ciclistes, concerts, les teves festes privades o populars.

COL·LABORACIONS AMB ALTRES PROFESSIONALS

La fotografia aèria ha canviat per sempre gràcies a l’ús dels drons, ara els fotògrafs poden prescindir dels helicòpters per fer fotografies i aconseguir imatges espectaculars des del cel amb les nostres càmeres.

logo-cap-vert

Dronnercat

Si necessita un reportatge aeri o qualsevol tipus de gravació aèria, no dubti a posar-se en contacte amb el nostre equip. Realitzarem un pressupost a la seva mida i començarem a treballar mà a mà amb els nostres drons per a realitzar la seva gravació aèria.