dronnercat.com | Acord de col·laboració entre l’Associació Lleida Drone i Fira de Lleida
50971
single,single-post,postid-50971,single-format-standard,edgt-core-1.1.2,ajax_fade,page_not_loaded,,vigor child-child-ver-1.0.0,vigor-ver-1.8.1, vertical_menu_with_scroll,smooth_scroll,wpb-js-composer js-comp-ver-4.11.2.1,vc_responsive
acord-lleida

Acord de col·laboració entre l’Associació Lleida Drone i Fira de Lleida

Demostracions d’agricultura de precisió mitjançant drons a la Fira de Sant Miquel

L’Associació Lleida Drone, ubicada al Parc Científic, i Fira de Lleida van signar ahir un conveni de col·laboració per promocionar el sector dels drons en el certamen agrari de Sant Miquel, que s’inaugurarà el proper dia 29. Àngel Ros, president de Fira de Lleida i alcalde, i Andreu Ibáñez i Jordi Lordan, president i secretari, respectivament, de Lleida Drone, van formalitzar l’acord al Palau de la Paeria.

L’edició d’enguany de la Fira Agrària de Sant Miquel acollirà les 9 Conferències Professionals i Amateurs de Lleida Drone i, a més, cedirà un espai per a l’anomenada Lleida Drone Arena. En aquest espai, una gran xarxa de seguretat situada a l’exterior dels pavellons firals, s’instal·larà una plantació simulada on es faran demostracions d’agricultura de precisió. Els aparells voladors escanejaran els arbres i els tècnics explicaran directament els processos que cal seguir i els resultats obtinguts.

L’Associació Lleida Drone forma part del Grup Impulsor de Serveis i Solucions Smart amb Drons de Catalunya, constituït per la Generalitat.

Notícia extreta del web del Parc científic i Tecnològic Agroalimentari de Lleida

Sense comentaris

Envia un comentari