dronnercat.com | Modesto Agudo, Drons
50776
single,single-post,postid-50776,single-format-standard,edgt-core-1.1.2,ajax_fade,page_not_loaded,,vigor child-child-ver-1.0.0,vigor-ver-1.8.1, vertical_menu_with_scroll,smooth_scroll,wpb-js-composer js-comp-ver-4.11.2.1,vc_responsive
Modesto-Agudo1

Modesto Agudo, Drons

Llegiu una interessant entrevista de Benjamí Villoslada a en Modesto Agudo, Enginyer Tècnic en Telecomunicacions, màster en Lideratge Diplomàcia e Intel·ligència, actualment realitzant un màster en matemàtiques en la UIB y membre de GEOINTEL-3.

Crec que hi ha dues raons per utilitzar drones. La principal és econòmica, és a dir, abans, fer certes tasques aèries tenien un cost altíssim, avui els drones substitueixen aquells mitjans que s’utilitzaven per a aquestes tasques. Amb l’ús de drones ja no cal pagar el cost de pilots, combustibles, assegurances de vol, transport, temps necessari per a aquestes operacions, perillositat, etc … La segona és raó és una major efectivitat d’aquestes tasques, l’ús de drones pot ser planificat en menys temps, necessita menys personal, la perillositat és mínima per no dir nul·la, l’ús de càmeres o sensors que abans es feien servir ara poden ser perfectament transportats per drones, a més de poder arribar a llocs on és impossible per mitjans tradicionals, dins de l’estructura d’un edifici cremant, arribar a escassos metres del punt de calor per comprovar si és la persona perduda o un foc, etc …»

 

Llegir l’entrevista completa a Dr. Tic

Sense comentaris

Envia un comentari