dronnercat.com | Laboratori de recerca de DRONS
50772
single,single-post,postid-50772,single-format-standard,edgt-core-1.1.2,ajax_fade,page_not_loaded,,vigor child-child-ver-1.0.0,vigor-ver-1.8.1, vertical_menu_with_scroll,smooth_scroll,wpb-js-composer js-comp-ver-4.11.2.1,vc_responsive
dron-parcudg

Laboratori de recerca de DRONS

Es vol crear un espai al Parc Científic de la Universitat de Girona que doni suport al desenvolupament de projectes multisectorials i multidisciplinaris. El DRONLab serà un espai on confluirà tota l’experiència pública i privada en el desenvolupament i recerca aplicada en l’àmbit dels DRONS o ARPs.

Creat amb l’objectiu de posar a la disposició dels clients una infraestructura de recerca, amb equipament altament tecnològic i avançat, que també ofereixi formació de qualitat adaptada a les noves necessitats.

Tota la informació al web del Parc Científic i Tecnològic de la UdG.

 

Sense comentaris

Envia un comentari